Beton Cire

Beton Cire is een uniek cement gebonden betonstuc soort die vele toepassingen kent. De betonstuc ook wel betonlook genoemd aanrechtblad hecht zich vrijwel op iedere ondergrond en is uitermate geschikt voor keuken werkbladen, badkamers, openhaarden en vloeren. Het is ook mogelijk om de betonstuc buitenshuis te gebruiken bijvoorbeeld voor tuintafels, doordat het product zeer flexibel is. Met alle bijzondere kleuren kunt u een ook uw buiten barbecue in een prachtige sfeer creëren.

Lees meer over eettafel in betonstuc >>

 

Betonstuc is makkelijk schoon te houden

Beton Cire is slijtvast, watervast en hygiënisch en zeer makkelijk schoon te houden. Met ruim 70 kleuren kunt u altijd een sfeervolle sfeer creëren in uw huis. Er is altijd een kleur die u aanspreekt. De betonstuc is naadloos te verwerken. Dit komt zeker van pas als u grote tafels of aanrechtbladen of werkbladen wilt laten behandelen met beton cire. Wij gebruiken een sterke 2-componenten coating om de Betonstuc af te werken die bestand is tegen vocht en (vet)vlekken. Dit kan terplekke bij u thuis op bestaande aanrechtblad maar ik kan ook een nieuw aanrechtblad gemaakt worden. Er zal altijd een krasbestendig, water en vuilwerende coating worden aangebracht zodat het blad zeer makkelijk schoon te maken is en er geen vlekken in kunnen ontstaan.

Lees meer over aanrechtbladen >>

 

Eigenschappen:
  • Rustieke uitstraling
  • Sterk en flexibel
  • Duurzaam
  • Nagenoeg geen onderhoud
  • 70 kleuren
  • Watervast
  • Hygienisch

Beton Cire heeft een bijzondere rijke en robuste uitstraling.

Een ander voordeel van de een Betonstuc ook wel betonlook genoemd werkblad is het gewicht. Zoveel lichter dan beton. Betonstuc dus zeer geschikt voor aanrechtbladen, werkbladen en tuintafels. De betonstuc van beton cire heeft de uitstraling van massief beton maar lichter in gewicht dan echt beton. Hierdoor is er geen extra versteviging voor de keuken niet nodig.

beton ciree

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de texture van Beton Cire

[dt_small_photos autoslide=”6000″ loop=”true” category=”beton-cire”]

Heeft u een vraag over 1 van onze technieken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Klik hier >>