Betonlook vloer voor uw woning of bedrijf die naadloos en compleet kan worden afgestemd met uw wensen. Als u kiest voor een moderne betonlook vloer besluit u voor een multifunctionele vloer waarvan u jarenlang plezier van heeft.

De voordelen van een betonlook vloer

Er zijn vele voordelen van een betonvloer. De vloer is zeer geschikt voor mensen met een allergie doordat de vloer glad. De vloer kan goed worden schoon gehouden. Doordat de de vloer onderhoudsvriendelijk is, is hij duurzaam en slijtvast. De vloer is naadloos te verwerken. Een betonstuc vloer is eigentijds en tijdloos. Het is geschikt voor stoere en robuuste interieurs en bedrijfspanden. Het geeft een tijdloze aanzien. Het woonbeton is in verschillende kleuren te verkrijgen. Het is een meerlaags systeem van 3 tot 4 mm dik kan worden aangebracht.

HK Betonlook werkt met de beste producten

HK Betonlook werkt met de beste producten die er op dit moment zijn te verkrijgen. Wij werken met Resistone Microcement. Dit kan gebruikt worden voor vloeren, badkamers en werkbladen voor keukens. Dit microcement is een hoogwaardig product die in meerdere lagen wordt aangebracht. Heeft een elastisch vermogen zodat er minder kans is op scheurvorming.

De vloer word niet gegoten maar met de hand gesmeerd. Iedere vloer is prachtig eigentijds en een unieke uitstraling. De microcement van Resitstone is buitengewoon hard en daardoor zeer geschikt voor frequent gebruik.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in een woonbeton of betonstuc vloer. U bent bij ons op het juiste adres. HK Betonlook heeft veel ervaring in het aanbrengen van betonstuc op vloeren. Wij kunnen u veel varianten laten zien in onze showroom. Er is ook een mogelijkheid om bij u thuis of bedrijf langs te komen zodat u de kleuren goed kan overwegen met het licht in uw bedrijf of woning. Informeer naar de mogelijkheden.