betonstuc tafelbladBetonstuc tafelblad

Betonstuc tafelblad bestaand laten bekleden met een betonstuc. Heeft u een bestaand tafelblad en een onderstel maar is het tafelblad niet mooi meer dan kunt u door HK betonlook uw tafelblad met een betonstuc laten bekleden. Vrijwel elk materiaal zoals hout en steen is mogelijk om de betonstuc over heen te bedekken. Het is mogelijk om een vierkante, rechthoekige of een ronde tafelblad te bekleden met een betonstuc. HK betonlook kan zelfs het bestaande blad bij u komen ophalen maar het is ook mogelijk om zelf het blad in onze werkplaats in Alkmaar te brengen. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Betonstuc tafelblad vlekt niet

Als het bestaande tafelblad lelijk geworden door vlekken dan kunt u het tafelblad laten behandelen met een betonstuc. De betonstuc die wordt gebruikt door HK betonlook is zeer hygiënisch, slijtvast maar nog belangrijker het betonstuc tafelblad vlekt niet dus geen kringen meer van glazen en kopjes in het blad. Er bestaat ook een mogelijkheid om de bestaande tafelblad bij u thuis te produceren. Voor vragen kunt u ons mailen. U kunt ook telefonisch contact met ons op nemen.

 

Tafelpoten of onderstel maar geen tafelblad?

Tafelpoten maar geen tafel blad dan kan HK betonlook op maat een blad in betonstuc maken in een vierkante of rechthoekige vorm. De bladen zijn standaard 3,9 dik maar als u een dikker blad wilt is dit allemaal mogelijk. Iedere tafelblad is uniek door zijn vorm en kleur. Ook bezorgen is geen enkel probleem maar U kunt ook zelf uw tafelblad afgeven in onze werkplaats in Alkmaar.

 

Betonstuc barblad

Wel eens gedacht aan een barblad in beton stuc? Het is denkbaar om een barblad toegepast in een keuken aanrechtblad maar het kan ook een op zich staand barblad treffen. Het barblad kan ook in allerlei maten en diktes voor u worden geproduceerd. De barbladen kunnen aan de zijkanten en onderzijde worden afgewerkt.

 

Tuintafel en/of tuinbank in Betonstuk

Het is mogelijk om een tuintafel en/of tuinbank te bekleden met een betonstuk. Is het tafelblad voor de tuintafel aangetast door groene aanslag of niet meer bruikbaar. U kunt de bestaande tafelpoten gebruiken door er een nieuw blad op te zetten die behandeld is met een betonstuc. Doordat HK betonlook bladen produceert die weerbestendig zijn en lichter van gewicht dan echt beton. De beton stuc blad is uitstekend geschikt om dienst te doen als tuintafel met de bestaande tafelpoten. Het blad is uiteraard ook leverbaar in verschillende maten en dikte’s. Ook hierin geldt iedere tafel is uniek![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]