betonstuc werkbladBetonstuc werkblad

Betonstuc werkblad kun je gebruiken met vele toepassingen. Doordat de betonstuc slijtvast is. Je kunt er een werkblad, keukens of bureau’s mee bekleden maar ook werkeilanden in keukens. Het is ook denkbaar om vensterbanken te bekleden met een beton stuc. Goed om te weten: Het werkblad kun je goed en eenvoudig schoonmaken en schoon houden!

 

Werkeiland voor een (Ikea) keuken

Wij krijgen veel vragen of er een mogelijkheid is om een werkeiland in de keuken te bekleden met een betonstuc. Dit is zeker denkbaar. Het zal een stoere, natuurlijke en strakke uitstraling geven aan de keuken. Het is uitvoerbaar op het bestaande werkblad maar er kan ook een nieuw werkblad worden gemaakt. Eventueel kunnen er ook uitsparingen voor een kookplaat, spoelbak en kraangat worden gemaakt of een geïntegreerde stopcontact. Daarbij kunt u de maat en dikte van de werkblad aangeven en HK betonlook zal het voor u produceren. Dit kan bij u thuis maar ook in onze werkplaats in Alkmaar. Elk blad is uniek door zijn tekening van de betonstuc door de maker.

 

Werkplek met betonstuc

Wilt u representatieve werkplek met een trendy, stoere en strakke uitstraling. Denk er eens aan om uw huidige bureau en kasten te bekleden met een betonstuc, dat is een mogelijkheid. Dit zal een goed ogende uitstraling geven. Er is een goede combinatie te maken met de vloerbedekking doordat de beton mortel in vele kleuren te verkrijgen is. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Vensterbanken

Vensterbanken is niet echt een werkblad maar wij krijgen vaak de vraag of dit mogelijk is. Het vensterbank betonlookmateriaal is uitstekend te gebruiken als vensterbank. U kunt het goed schoon houden en is zeer slijtvast. Doordat betonstuc op vrijwel elke ondergrond opgezet kan worden is er veel mogelijk om bestaande vensterbanken te bekleden maar het is ook denkbaar om nieuwe vensterbanken te maken in de juiste maatvoering. Informeer naar de mogelijkheden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees meer over werkbladen >>