Betonstuc winkelinrichting

betonstuc winkelinrichting

Met betonstuc winkelinrichting laten restylen? Dat kan. Uw bestaande winkelinterieur of showroom kan vaak winkelinrichting bijvoorbeeld uw toonbank weer een nieuw leven worden ingeblazen door de kasten, toonbank en wanden etc. te bewerken met een betonstuc voor een modern stoer eigentijds uiterlijk van de winkelinrichting.

Stilstand is vaak achteruitgang. De prioriteiten van klanten fluctueren voortdurend. De huidige consument verwacht veel van de inrichting van uw winkel, ook de winkel omgeving is belangrijk. Er kunnen kleine veranderingen aangebracht worden om de kapsalon, winkel of showroom een hedendaagse uitstraling te geven. De juiste winkelinrichting speelt daarin een grote rol. HK betonlook helpt u graag om de juiste keuzes te maken om de bestaande winkelinrichting te restylen. Er is veel mogelijk in kleur en ieder meubel is bijzonder door de betonlook tekening.

 

Voordelen van betonstuc winkelinrichting

Voordelen van betonlook t.o.v. echt beton is zijn gewicht. Betonlook is veel lichter dan echt betonnen bladen. Een ander groot voordeel is ten opzichte van een echt betonnen bladen dat het dicht van structuur is. De betonlook is waterdicht en vlekbestendig en zeer hygiënisch en daarbij makkelijk schoon te houden. Het blad zeer slijtvast en in vele kleuren te verkrijgen.

 

Winkelinrichting voor iedere winkel

HK betonlook bekleed uw huidige winkelinrichting zoals kapsalon, boetiek of showroom met een betonlook. Wij gaan gaan voor een restyling van uw winkelinrichting graag met u in gesprek om de ideen te bespreken. Samen zorgen we voor een ontwerp en realisatie van uw inrichting. Er is veel mogelijk, ook in kleur. Ieder meubel is uniek door de tekening van het beton en kleur. Vaak is de huidige ondergrond geschikt om de meubels zoals kasten, toonbanken en tafels te bedekken. HK betonlook kan in principe iedere winkelinrichting restylen. Wij helpen u graag met de juiste oplossingen voor de inrichting van uw winkelinrichting of showroom.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]