HK betonlook ervaringen

HK betonlook heeft op de ervaringen pagina ervaringen verzameld over het gedane werk met betonstuc ook wel betonlook genoemd. Wij willen graag onze klanten bedanken die de moeite hebben genomen om een ervaring te schrijven en die met andere (toekomstige) klanten willen delen. “Bedankt, wij willen graag dat u tevreden bent over het gedane werk en het is altijd plezierig om de reverenties te lezen!”

Betonlook aanrechtblad

Wij hebben door Humphrey een betonlook aanrechtblad laten maken. In 1 woord fantastisch. Het blad van ruim 4 meter en de bijpassende opstaande rand zijn beiden gemaakt zonder naden (uit 1 stuk) en staan prachtig op onze nieuwe keuken. De service die Humphrey levert maakt het plaatje af; Hij denkt goed mee, communiceert goed en levert het product precies zoals toegezegd.
Een echte aanrader.

Wob & Marloes, Amsterdam

Goede kwaliteit betonstuc

Goede kwaliteit betonstuc tegen een zeer redelijke prijs. Humphrey is erg behulpzaam. Wij hebben een aanrechtblad laten maken door HK betonlook. Wij willen graag laten weten dat wij zeer tevreden zijn. Goede prijskwaliteit verhouding.

Fam. de Lange uit Amsterdam

Prima werk!

Prima werk, denkt goed mee, flexibel in de uitvoering. Het is erg mooi geworden. Bedankt!

Gert de Jong uit Alkmaar

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring met HK betonlook. Er wordt snel en netjes gewerkt. Alles is afgerond binnen de afgesproken tijd naar volle tevredenheid. Het betonlook stuc is keurig netjes uitgevoerd. (Wij zijn erg kritische mensen) Alles is na afloop opgeruimd. Communicatie was prima. In een woord: fantastisch. Niet verder zoeken.

Hans en Lidia uit Haarlem

Wand met betonstuc

 

Wij willen graag laten weten dat wij zeer tevreden zijn. Wij hebben een wand met betonstuc laten bekleden door Humphrey. Door zijn inzicht en vakkennis is het prachtig geworden.

Groet, Henk en Tineke van der Velden uit Alkmaar

Muur laten bekleden met betonlook

Wij hebben een muur laten bewerken door Dhr. Kieboom. Hij ruimt alles netjes op en de muur is erg netjes gedaan. Mijn vrouw en ik zijn erg verrast door het resultaat. Wij kunnen Dhr. Kieboom aan iedereen aanraden! Hij komt zijn afspraken na en is zeer behulpzaam.

Familie Oudekerk uit Bergen

Tafelblad betonlook

 

Wat ben ik blij!! Mijn oude tafelblad was echt niet meer mooi. Humphrey heeft een nieuw tafelblad gemaakt voor op mijn eettafel. Het is zoo mooi geworden. Ik ga er nog over nadenken om mijn keukenblad ook laat vervangen met microbeton.

Groet, Linda uit Nieuwe Niedorp