Frescolori

Frescolori is van origine italiaanse kalkpleister en door haar natuurlijke eigentijdse karakter uitermate geschikt voor decoratieve eindafwerking voor wanden en muren. De veelvoud aan structuur, kleur en afwerkingen, maakt Frescolori echt uniek in zijn soort.

Badkamer en toiletten

Deze betonstuc wordt toegepast in badkamers, douches en toiletten maar sauna’s en hammans kunnen ook uitstekend worden behandeld met de kalkpleister. Een groot voordeel is dat er nauwlijks naad- en voegloze afwerking. De betonstuc is met de grootst mogelijke zorg opgebouwd.

Eigenschappen:
  • Veelvoud aan structuur
  • Vele kleuren mogelijk
  • Duurzaam
  • Nagenoeg geen onderhoud
  • Schrob kras en stootvast
  • Eigentijds
  • Weergaloze optiek

Kalkpleister

Frescolori is een kalkpleister die uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Door het gebruik van de eerste klasse grondstoffen waaronder kalk, marmerpoeders en granulaten, is hierdoor een grote diversiteit aan structuren en kleuren te creëren. De kalkpleister is in bijna alle kleuren leverbaar. Door de bereidingswijze- en eigenheid van het product zal de kleur altijd gemêleerd zijn, wanden en muren komen tot leven. Dit zal een stoere uiterlijk maar past ook in een klassiek interieur. ‘De hand van de meester’ van de vakman stukadoor of decorateur is zeer belangrijk voor het eind uitkomst. Hierin kan ook controle plaats vinden, door het rustig of juist ruw aan te brengen. Dit zal het uit eindelijke eind resultaat bepalen. De kalkpleister is flexibel, waterdampdoorlatend, slag en stootvast. Indien gewenst kan Frescolori afgewerkt worden met een wax, sealer of coating.

De kalkpleister is onderhoudsvrij en duurzaam. Van klassiek, landelijk of romantisch zakelijk, retro, design of trendy. De kalkpleister zal door zijn veelvoud aan structuur een eigentijdse uitstraling geven aan ieder interieur.

Frescolori
Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de texture van Frescolori
[dt_small_photos autoslide=”6000″ loop=”true” category=”frescolori”]
Heeft u een vraag over 1 van onze technieken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Klik hier >>