Microtopping Keukenblad Aanrechtblad Werkblad

Microtopping ook wel betonlook of microbeton genoemd is een materiaal dat bestaat uit vloeibaar polymeer en een bijzonder cementmengsel, dat voor elke toepassing met de hand wordt gemixt. Is slechts 3 millimeter dik, waardoor het op bijna elk ondergrond verwerkt kan worden, vanwege de speciale, hechtende kenmerken. Niet op iedere ondergrond, informeer naar de mogelijkheden. Op een Microtopping Keukenblad Aanrechtblad Werkblad blokkeert de indringing van water en is bestand tegen UV straling en de elementen in het algemeen. Een van de grootste voordelen van microcement is de mogelijkheid om het naadloos aan te kunnen brengen. Het kan naadloos worden verwerkt in werkblad, aanrechtblad of keukenblad. Echter moet de micro topping ter plekke worden aangebracht.

Natuurlijke ingrediënten

De vloeibare polymeer is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bestaat uit  waterhoudende polymeren. Deze zijn compleet vrij vluchtige organische stoffen en natuurlijke cement dragende ingrediënten. Microtopping Microtopping Keukenblad Aanrechtblad WerkbladHP-laag ook wel de Microtopping finischlaag genoemd. Hierdoor is een microtopping de ideale afwerking voor een keukenblad.

Een van de hoogste voordelen van Microtopping is de mogelijkheid om het aan te brengen zonder aansluitnaden. Daardoor krijgt het werkblad, aanrechtblad of keukenblad een ideale afwerking.

Handwerk door vakman

Microtopping is een staaltje vakbekwaamheid omdat het geheel handmatig wordt gemaakt en aangebracht. Het mengsel wordt nooit van te voren gemaakt maar terplekke in op opdracht vervaardigt. Dit vraag om ervaring van de vakmensen die met microbeton werken.  Bij HK Betonlook is gegarandeerd het gewenste resultaat te verkrijgen.

Laag 3 mm dik

Als het aanbrengen van de vloeibare polymeer aangebracht op het aanrechtblad. Is de afwerking nagelnieuw! De betonlaag in slechts 3 mm dik. De ondergrond is belangrijk. Neemt u contact op met HK Betonlook. Als u een nieuw aanrechtblad, werkblad of Keukenblad laat maken, zorgt HK Betonlook ervoor dat de ondergrond aansluit op de Microbeton

Microtopping ook wel betonlook of microbeton genoemd is ideaal voor degene die een hekel hebben aan bijvoorbeeld het voegwerk tussen tegels of naden in aanrechtbladen. Het is mogelijk om ononderbroken afmetingen te creëren zonder naden en voegen.

 

Kijk voor meer foto’s van werkbladen, Keukenbladen en Aanrechtbladen in Microtopping.