Over HK betonlook

Over HK betonlook, over Humphrey Kieboom

Trainingen in betonstuc

Om de wereld van decoratief stucwerk te verkennen, zijn er vele studie’s workshop’s en trainingen gevolgd. Door veel te werken en te experimenteren van goede producten, weet je na verloop van tijd wat de eigenschappen en kenmerken van het product zijn. Het voordeel daarvan is voor u, een zo goed mogelijke advies.

Professioneel advieswerkplaats hk betonlook

Wilt u meer weten wat er mogelijk is, maak een vrijblijvende afspraak met HK betonlook. Ervaar en voel aan de hand van monsterborden de kwaliteit en stoere uitstraling van betonstuc. U bent van harte welkom in de showroom zodat u allerlei verschillende technieken en kleuren kunt aanschouwen. Met oog voor kwaliteit en passie maak ik graag de mooiste opdrachten voor u.

Showroom 

Om een goede keuze te maken is het belangrijk om te weten wat u verwacht van een betonlook aanrechtblad, tafelblad en vloer etc. met u te bespreken. In de showroom kunnen wij u alle kleuren laten zien zodat u een goede keuze kunt maken welke kleur betonlook het mooiste bij uw staat. U bent van harte welkom om een afspraak te maken. Humphrey verteld graag over met enthousiasme over de producten die hij verwerkt. Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen wij u voorzien van een goed advies en werken wij alleen met de producten die goed van kwaliteit zijn.

HK betonlook is Lid Noanoa afbouwgarantie

HK betonstuc is lid van de branche organisatie NOA. Dit staat voor Nederlandse Ondernemers voor Afbouwbedrijven. HK betonlook hanteert de NOA afbouwgarantie. Veel afbouwbedrijven voeren afbouwwerkzaamheden uit voor consumenten. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de consument goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient Met Noa afbouwgarantie weet u als consument dat u kunt rekenen op goede kwaliteit en service.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Maak een afspraak!

Wij komen graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken. Het is ook mogelijk om bij ons in de showroom een afspraak te maken.

Bel ons voor een afspraak of vrijblijvend advies op 06 10761147. U kunt ook per mail een afspraak maken.