Aanrechtblad Ikea keuken

Aanrechtblad ikea keuken of het gaat om een bestaande of een nieuwe keukenblad of werkblad dan bent u bij HK betonlook op het goede adres. U kunt bij ons terecht voor een opmaat gemaakt werkblad of aanrechtblad. Wij maken een betonlook aanrechtblad op de door u opgegeven maat. Het is ook mogelijk om het aanrechtblad te laten opmeten. Een aanrechtblad of werkblad van betonlook is zeer geschikt voor een Ikea keuken doordat de betonstuc genoemd zeer licht van gewicht is. Wat ook een groot voordeel is ten opzichte van echt betonnen werkbladen en aanrechtbladen is dat de betonstuc goed is schoon te houden.

Vele kleuren betonstuc voor aanrechtblad ikea keuken

De betonstuc ook wel betonlook genoemd zijn in vele kleuren verkrijgbaar. De kleuren variëren van beton grijs tot verschillende kleurrijke tinten. Er is veel mogelijk. Ieder aanrechtblad wordt handmatig vervaardigt. Er is geen een aanrechtblad of werkblad hetzelfde. Er worden veel aanrechtbladen die door ons zijn gemaakt op Ikea keukens geplaatst.

Aanrechtblad Ikea Keuken is makkelijk te onderhouden

De betonlook is zeer makkelijk te onderhouden doordat de structuur zeer dicht is. De werkbladen worden altijd afgewerkt met een speciale hoogwaardige lak. Er worden 3 lagen aangebracht om het aanrechtblad goed te beschermen en voor een lange levensduur. Dit kan op bestaande aanrechtblad maar het is ook mogelijk om een nieuw aanrechtblad te realiseren. Als u kiest voor een nieuw aanrechtblad voor uw Ikea keuken dan kunt u kiezen voor verschillende dikte’s en maten voor uw nieuwe aanrechtblad of werkblad.

Ruime ervaring werkbladen Ikea Keuken

HK betonlook heeft veel ervaring met het plaatsen van aanrechtbladen of werkbladen op een Ikea Keuken. Doordat er veel Ikea Keukens zijn voorzien van een betonlook blad van HK Betonlook. Wij veel behendigheid verworven met de volgende systemen van de Ikea Keuken:

 

Ikea Metod, Faktum, Bodbyn, Vallentuna, Voxtorp, Brokhult, Ekestad, Hyttan, Torhamn, Savedal, Laxarby, Hittarp, Edserum,
Ringhult, Herrestad, Jarsta, Kallarp, Kalvia, Veddinge, Marsta, Tingsryd, Jutis, Fladie, Grevsta, Haganas

Showroom

Bent U benieuwd hoe een betonlook of betonstuc aanrechtblad of werkblad er nu in het echt uit ziet? Wilt u alle beschikbare kleuren graag van dichtbij zien. Wilt U ideeën voor uw bestaande aanrechtblad of misschien wilt u een nieuw aanrechtblad laten maken. Geen enkel ander keukenblad oogt zo stoer en massief als een betonlook aanrechtblad of werkblad. De kleuren en mogelijkheden zijn eindeloos. U zult zien dat de Ikea keuken in combinatie met een betonstuc erg goed bij elkaar passen.

Maak een afspraak in in onze showroom. Wij kunnen u van idee voorzien en u kunt de verschillende mogelijkheden en kleuren aanschouwen. . De koffie staat voor u klaar! U bent van harte welkom!

Maak hier een afspraak per mail. U kunt ons ook bereiken per telefoon

Werkblad Ikea keuken

betonstuc aanrechtblad

Aanrechtblad Ikea keuken in licht grijs maar er zijn ook andere beton kleuren verkrijgbaar.

Zijkanten eiland Ikea keuken

aanrechtblad ikea keuken

Aanrechtblad Ikea keuken in een dikte van 6 cm. Er zijn ook andere afmetingen verkrijgbaar zoals 4 cm maar ook 8 cm.