Betonstuc Wandbetonstuc wand

Betonstuc wand is ook mogelijk om een wand te laten bekleden met betonstuc. Dit zal een warme, stoere en strakke uitstraling geven aan uw wand. Betonstuc is een pleister materiaal door zijn waterdichte structuur is het een goed alternatief om er achterwanden, smeltplinten en wanden in badkamers te behandelen met een betonstuc.

Betonstuc word ook weleens betonlook genoemd doordat het een uitstraling heeft als een beton. Er zijn veel voordelen: Betonstuc is heel goed schoon te maken en heeft een schimmelwerende eigenschap. Is zeer sterk en slijtvast. Consistent tegen vetten en zuren. Het wel aan te raden om op te passen met bleekwater (chloor).

 

Ondergrond van de betonstuc wand

De betonstuc kan op vrijwel iedere muur of wand worden aangebracht. Ook een ondergrond van gipsplaat, hout of kunststof hoeft geen probleem te zijn zolang deze maar gelijkmatig genoeg is. Het is belangrijk om eerst primerlaag aan te brengen zodat de stucmortel zich goed kan hechten.

Natuurlijke, steenachtige en aarde tinten maar ook beton kleuren, zoveel om uit te kiezen

De betonstuc is een steengruis dat wordt op kleur gebracht door toevoeging van kleurpigmenten. De vele kleuren van de diverse beton stuc producenten bestaat over het betonstuc wand kleuralgemeen uit natuurlijke ingetogen kleuren met een steenachtige tinten zoals graniet en rivierklei. Er zijn ook vele betonkleuren zoals grijstonen te verkrijgen. Deze worden vaak toegepast om een stoere strake betonlook aan een inrichting te geven. Door af te wisselen in de wijze van bepleistering zijn verschillende resultaten mogelijk, zoals een effen uitstraling of een meer ‘gewreven’ effect. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Materiaal Betonstuc

Betonstuc is een sterk, flexibel en waterdicht. De decorateur/stucador mixed het cement niet met water maar met en bepaalde hars. Er zijn verschillende soorten beton stuc op de markt. U leest er meer over onder beton stuc. U zult ook de verschillen zien in afwerkingsmogelijkheden, maar ook in de verkrijgbare kleuren en uiteindelijk ook de prijs.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]