Beal Mortex Color

Beal Mortex Color is een hoogwaardig product. Het is een waterdicht cement product op basis van kalk en hars. Het aanbrengen van de betonstuc is specialistisch werk en wordt vaak gedaan in 3 lagen door stukadoors/ decorateurs. De betonstuc ook wel betonlook genoemd kan vrijwel op elke ondergrond worden aangebracht in vele verschillende kleuren en structuren. Er wordt gewerkt met Beal Mortex Color, verschillende cement mortels met kleine en grote korrel. De waterdichte laag wordt om verontreiniging te voorkomen afgewerkt met een was of sealer. Het product is van zichzelf al na 1 mm laagdikte waterdicht. In tegenstelling tot stucwerk op basis van kalk en gips wordt Beal Mortex niet gemengd met water maar met een speciale hars. Waardoor een sterk flexibel product ontstaat. Deze betonstuc wordt zeer veel gebruikt op aanrechtbladen en werkbladen. Het grote voordeel van  betonlook is dat het zeer hygiënisch en dicht van structuur is. Wat ook een positief punt dat Beal Mortex niet vlekt.Dit komt doordat er een beschermende laag wordt aangebracht. De oppervlak is glad van structuur en is dus zeer geschikt voor aanrechtbladen.

Lees meer over betonstuc aanrechtblad >>

 

Beal Mortex Color bestaat meer dan 20 jaar

Beal Mortex Color is bijzonder geschikt voor aanrechtbladen, tafels en wanden. De Fabrikant van de betonstuc bestaat reeds meer dan 20 jaar en is altijd sterk geweest in afdichting producten. De betonstuc is een harde gekleurde afwerking. Ook Beal Mortex Color is leverbaar in verschillende aarde tinten maar ook beton kleuren.

Eigenschappen:
  • Minder gevoelig voor vlekken
  • Hygienisch
  • Licht in gewicht
  • Na 1 mm waterdicht
  • Uitgebreide toepassingsmogelijkheden
  • Exclusieve uitstraling
  • Bijzonder sterk en slijtvast
  • Duurzaam
  • Makkelijk schoonmaken

Wanden en achterwanden voor keukens

Op het gebied van waterdichte wanden en achterwanden voor bijvoorbeeld keukens, biedt Beal Mortex Color zeer veel mogelijkheden. De betonstuc is niet gemaakt op basis van epoxyharsen of polyurethaanharsen. U kunt het ook toepassen als decoratieve afwerking voor interieurs zoals wanden en muren. Dit geeft vaak een stijlvol, stoer en strakke uitstraling. Wilt u graag meer lezen over betonstuc wand?

 

Lees verder over betonstuc wanden >>

Beal Mortex Color

Beal Mortex Color

Beal Mortex

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de texture van Beal Mortex Color

[dt_small_photos autoslide=”6000″ loop=”true” category=”beal-mortex-colour”]

Heeft u een vraag over 1 van onze technieken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Klik hier >>